Alf är på benen

Vi fick hem en betydligt piggare Alf denna gång än förra gången. Han vilade i ca två timmar sen började han själv röra på sig, gick till dörren och ville ut. Han var hungrig och gick flera gånger till köket men vi väntade till kvällen innan han fick en matsked blötfoder från veterinären. Sen fick han en till matsked innan vi gick och la oss.

Han travar på ute och verkar rätt ok. Theo är försiktig och går inte på och leker som han alltid annars gör med Alf. Eftersom Alf kissade ute fick han sova i sängen som vanligt och låg mellan oss med tratten  🙂

Som tur är har det frusit på ute så det blir inte någon gegga under magen på hundarna. Han drar inte upp massa skit i såret. Nu har han fått morgonens medicin med lite mat. Han vill dock inte äta ännu.

Så nu hoppas vi det lilla såret läker snabbt och att han slipper vara sjuk mer.

Det är nyttigt att gå med Theo själv ute. Han är inte alls lika säker och vill mest sitta och titta på saker och folk. Han skulle behöva fler promenader utan Alf. Han möter hundar utan problem och vill inte gå så långt hemifrån. Tyvärr har man ju inte alltid möjlighet att gå med dom separat. Men nu när husse byter jobb så kommer vi kunna gå med dom på kvällarna separat om vi vill.

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"
Publicerad i Alf och Theos vardag | Taggad | 1 svar

Om Echosierra Hund

Blev hundägare första gången 2010 men har hanterat alla sorters djur innan som fjällkor, getter, höns, hästar, kaniner och grisar. Bloggar sedan 2010 på www.echosierra.se Jag har bara läst en bok i mitt liv som är värd att nämnas: Enzo och konsten att köra fort i regn.

Ett svar på “Alf är på benen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.