Alltid lär man sig

Tror jag har hittat orsaken till att Alf varit dålig i magen och den heter MATTE. Matte trodde hon hade läst på och hade koll på läget men det visade sig att en liten detalj hade hon missat. Man ska inte blanda torrfoder och barf foder då ben och torrfoder har olika smältbarhet och kan göra hunden sjuk. Vi har ju gett torrfoder som godis ibland och ibland gett ett mål torrfoder och ett mål barf. Det måste i så fall gå 12 timmar mellan målen för att hunden ska må bra!

Nå bra att få den informationen nu! Bättre sent än aldrig. Då kan vi undvika att upprepa det. Daghusse/matte har torrfoder hos sig ifall hundarna behöver vara där länge nån gång. Men då ska vi se till att inte ha gett dom barf på morgonen.

Det är bekvämt av många skäl att de även kan äta ett bra torrfoder ibland, när man inte kan ha med barf eller om det är väldigt krångligt att ha med köttbullarna. Men nu vet vi att vi får ha koll på när dom äter och vad dom äter.

Dessutom ska vi hitta annat hundgodis när vi tränar som inte är torrfoder.

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"

2 Svar på “Alltid lär man sig”

  1. Sofia

    Oj, jag trodde också att jag hade läst på men det har jag missat. Min hund får barf hemma, men på dagis får han torrfoder till lunch och då har han fått barf på morgonen och får det även på kvällen. Har i och för sig inte märkt att han skulle ha varit dålig i magen, men ändå! Var hittade du den informationen?

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.