När taxen tar ton…

…tjuter det i öronen intygar husse! Alf skällde precis vid husses öra och med den röst dom har (för att vara små hundar låter dom som en betydligt större hund) så gjorde det ont också. Det är när dom lyckas skälla precis i rätt “läge”/vinkel in mot örat som man blir mer eller mindre döv! Det är nog inte hälsosamt för hörseln.

I det här fallet var Alf hungrig. Det är ungefär enda gången han skäller inomhus. Väntar han på MUSH köttbullar blir han otålig och det får man minsann höra!

Deras jaktskall ska ju höras genom skogen så de har ju helt klart en röst att räkna med. Om de bara skulle kunna förstå när de ska prata med små bokstäver så att säga.

Har själv varit med om när Theo skällt till precis brevid örat. Det är inte skönt! Ringer och gör ont i några sekunder.

Hoppas husse slapp några större skador…

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"

2 Svar på “När taxen tar ton…”

  1. Kicki

    Haha, ja i rätt vinkel kan skall bli rätt jobbiga… Cairnen har ett ljust och rätt skrikigt skall. För ett par dagar sen skällde Noomi från “ingenstans” medan husse lagade mat och husse konstaterade att han funderade på att gå till en doktor och helt enkelt säga “Snäll kan du operera bort mina öron och limma igen hålen. Jag har bestämt att jag inte vill höra något mer. Det är min livlånga dröm…eller i alla fall sen vi skaffade en Cairnterrier…”

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.