Näradödenupplevelse!

Herrejösses vilken kväll! Husse o matte kommer hem från bion och tror att allt är frid och fröjd. Hundarna släpps ut från sovrummet fördom hålls bakom kompostgaller när dom lämnas ensamma. Terrorist Theo har ju en förmåga att annars gå loss och bita sönder saker när han får tråkigt. Sovrummet är hundsäkrat. Plötsligt skriker husse ” kom hit fort! Theo har ätit medicin!!”

I sängen hittar Vi en karta av mattes blodtrycksmedicin enalapril! Ett och ett halvt piller finner vi också! Matte kastar sig på telefonen och ringer giftcentralen -agrias nattjour. Kostar 60 kr. Ringa djursjukhuset kostar 200 kr på natten. I väntan på att bli uppringd av veterinären på agria så går vi igenom fynden. Hur mycket kan han ha fått i sig? Vi konstaterar snabbt att bara två piller saknas å vi har 1,5. Så 10 mg kan han ha ätit. Veterinären ringer och vi får beskedet att det är ingen fara. Dosen är låg. Tack gode gud!

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"
Publicerad i Alf och Theos vardag | Lämna ett svar

Om Echosierra Hund

Blev hundägare första gången 2010 men har hanterat alla sorters djur innan som fjällkor, getter, höns, hästar, kaniner och grisar. Bloggar sedan 2010 på www.echosierra.se Jag har bara läst en bok i mitt liv som är värd att nämnas: Enzo och konsten att köra fort i regn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.