Hur hamnade medicinen i sängen?

En uppdatering från natten. Vi kom hem vid 23.30 efter bion Incidious chapter 2. Mycket läskig film! Matte trodde den skulle hålla henne vaken hela natten men det glömdes snabbt när vi insåg vad Theo hade kommit åt.

DSC_0423

Man ser att han varit på två av bubblorna, dom andra är matte som tagit och en har han lämnat. Så han verkar bara ha provat gnaga på själva förpackningen och inte varit ute efter pillrena i sig. Hade vi haft otur hade han glupskat i sig tre piller på en gång utan att fundera men tack och lov så verkar d inte så illa. Dock hinner man få lite lätt panik ändå.

Vi har varit hos mattes föräldrar i helgen och matte la upp väskorna på sängen när vi kom hem. Matte tog först av allt ut medicinen ur väskorna så att inte hundarna ska komma åt den. Den åkte upp i skåpet där den ska vara, långt från Theo! Men det måste ha följt med en karta till eller legat kvar en karta i väskan sen tidigare som ramlat ut och vi inte såg den. Som tur är verkar inte Theo ha gillat smaken och svalt dom eftersom vi hittade piller i sängen. Vi vet ju inte heller när han lyckats med detta. Kl 20  när vi åkte eller just innan vi kom hem?

Hur som helst verkar ju allt ha gått bra. Han snarkar och sover men har varit upp en stund nu på morgonen. Matte försöker göra sig klar för arbete. De kommer få vara i sovrummet en kort stund på morgonen innan “farfar” kommer och hämtar dom. Matte har kollat över allt så det inte ska ligga något ätbart där. Vi lägger alltid in ben åt dom så att han ska ha att gnaga på utan att gå loss på annat. Det räckte tydligen inte igår. Alltid roligare med något nytt?

Knasiga lilla hund!

DSC_0256

Han kan se så oskyldig och snäll ut men där i finns en liten terrorist 🙂

 

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"
Publicerad i Alf och Theos vardag | Lämna ett svar

Om Echosierra Hund

Blev hundägare första gången 2010 men har hanterat alla sorters djur innan som fjällkor, getter, höns, hästar, kaniner och grisar. Bloggar sedan 2010 på www.echosierra.se Jag har bara läst en bok i mitt liv som är värd att nämnas: Enzo och konsten att köra fort i regn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.