Goda nyheter

Veterinären ringde nyss. Alf hade varit uppe och gått på rastningen idag och rörde sig bra. Han har fått morfin i natt och de ska avsluta behandlingen och om han inte blir sämre utan smärtlindring så får vi hämta honom idag kl 16.00! Nu håller vi tummarna att han inte har ont! Hon trodde att det skulle gå bra och såg inga tecken på någon allvarligare skada. Hoppas det är så!

Snart får du komma hem lilla Alf!

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"
Detta inlägg är publicerat under Alf och Theos vardag av Matte. Bokmärk permalänken.

Om Matte

Blev hundägare första gången 2010 men har hanterat alla sorters djur innan som fjällkor, getter, höns, hästar, kaniner och grisar. Bloggar sedan 2010 på www.echosierra.se Jag har bara läst en bok i mitt liv som är värd att nämnas: Enzo och konsten att köra fort i regn.

2 svar på ”Goda nyheter

  1. Va skönt att han får komma hem så snabbt och att han är bättre. Bra att de ger honom ordentligt med smärtlindring så han slipper ha ont. Förstår att ni har varit/är oroliga, det skär i hjärtat när ens pälskling inte mår bra.

    • Ja vi hoppas han slipper ha ont. Han lär ju vara öm å stel ett bra tag så vi tar det lugnt några veckor om inte veterinären säger något annat. Bara han blir bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.