Ingen bra dag som hundägare

Herregud vilket liv hundarna har fört idag. Från det dom klev upp tills vi går sista svängen så har dom skällt på allt. Verkligen allt. Skuggor, folk, hundar, påsar… Ingen kontakt, ingen hejd på skällandet. Så till slut fick jag nog, psykbryt, tryckte ner Theo i snön. Ingen bra metod, inget jag förespråkar, inget jag är stolt över men det fanns ingen stopp på det hela! Totalt kaos. Vi måste träna mer på att vara lugna innan vi går ut genom dörren. Sista hundmötet kunde vi till slut avleda Theo med en vante (han älskar att bära vantar). Vilken pärs! Å dom drar ju igång varandra hejdlöst.

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"

2 Svar på “Ingen bra dag som hundägare”

  1. Malin

    Det är så jäkla svårt när man blir frustrerad och inte vet hur man ska göra. Min hund blev frustrerad och svarade på en spets i flexikopplet som skällde. Han visste väl inte helt hur han skulle ta det och inte heller godis svarade han på ( han ville väl ha köttbullar istället för frolic ) så jag vände honom om sa nej , blev frustrerad håll i munnen på honom han blev ännu mer frustrerad eftersom min känsla inte var bra. Jag kunde inte stoppa honom eftersom jag var frustrerad. Men hade min sambo med sa till honom, du har nog bättre känsla än mig just nu så han fick ta honom. Han blev lugnare!

    Ja vi alla hamnar nog där någon gång när vi inte vet vad vi ska göra helt och blir frustrerade över att det inte går att stoppa. Vi är inte mer än människor och som tur är gör vi rätt 99 gånger av 100. Men jag ser relationen som en ficka fullproppad med godis där man blir av med en godisbit när det blir fel men man har så många godisar i fickan kvar som ändå gör att det inte påverkar relationen:)

    Ville dela med mig av att jag även gjort fel, känns som så många andra bara vill meddela när de gör rätt. Tycker det är starkt gjort av dig:)

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.