Nattsudd

Matte är normalt en kvällstrött men morgonpigg människa. Nu under den långa julledigheten så har hon lyckats vända på dygnet. Husse som alltid kan nattsudda, veckodag som helg, han snarkar i sängen medan matte och Alf sitter i soffan. Theo ligger i sin bädd.

Vi tittar över möjligheten att ha råd att köpa ett eget hus men hustillverkaren som skulle höra av sig idag har inte gjort det. Man blir så ivrig när man har något stort projekt på gång och hoppas att allt går i lås. Men det måste bli en realistisk kalkyl för ett husköp är den största ekonomiska investeringen man gör i livet typ. Drömmen är ju att komma lite utanför stan så man får lite lugn och ro och kan gå ut med hundarna efter stigar runt knuten. Får se om det går att ordna…

Det har kommit en dm blötsnö i dag, hoppas det fryser på imorgon så kan vi åka skidor! Hade ju tänkt göra det imorse men då regnade det i sidled :-/ inte så kul väder att gå ut i då. Nå nu ska jag ta denna kille å bege mig mot sängen.

God natt!

IMG_20150103_014144

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"
Detta inlägg är publicerat under Alf och Theos vardag av Matte. Bokmärk permalänken.

Om Matte

Blev hundägare första gången 2010 men har hanterat alla sorters djur innan som fjällkor, getter, höns, hästar, kaniner och grisar. Bloggar sedan 2010 på www.echosierra.se Jag har bara läst en bok i mitt liv som är värd att nämnas: Enzo och konsten att köra fort i regn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.