Otänkbara tanke

Vi följer vissa hundbloggar på nätet, bland annat har vi varit in på en taxblogg om James. Idag läste vi att James tyvärr fått somna in efter att ha bitit flera människor över tid. Min tanke går till ägaren för det svåra beslutet. Fy va hemskt att komma till en sån punkt, att när man gjort allt man kan, tagit kontakt med kunnigt folk, jobbat och kämpat med hunden och det ändå inte går. Det måste vara ett av de svåraste besluten man som djurägare får ta. Att låta sin vän somna in. Går det inte att bota/behandla/träna bort och vardagen blir så påverkad att det inte fungerar längre. Ja hemska tanke, vad gör man då?

Att leva utan Alf är otänkbart. Trots det ska vi ge han chansen att testa på att vara jakthund för det är ju hans egentliga egenskaper. Men om nåt skulle hända honom….. fy….

Jag har hört flera som har sagt att leva med en tax är inte som att få en ny familjemedlem, det är som att få ett barn till. Och jag kan förstå det. Deras personlighet, integritet, självständiget gör att dom kryper innan för allt skal man har och rakt in i hjärtat <3

Var rädd om era vovvar och via i frid James.

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"
Publicerad i Alf och Theos vardag | Taggad

Om Echosierra Hund

Blev hundägare första gången 2010 men har hanterat alla sorters djur innan som fjällkor, getter, höns, hästar, kaniner och grisar. Bloggar sedan 2010 på www.echosierra.se Jag har bara läst en bok i mitt liv som är värd att nämnas: Enzo och konsten att köra fort i regn.