Tar vara på sommaren

Snart är det höst och älgjakt. Sen kommer förhoppningsvis husstommarna från fabriken i oktober och vi kommer börja se huset komma upp. Men nu tar vi vara på solen och värmen.

Theo är inte i form idag. Han är stelare å rör sig inte så mycket. Får bli vila för honom några dagar om det är ryggen som bråkar. Lite massage i gräset är alltid skönt.

DSC_0650

Har lekt lite med mobilkameran och inställningen “partiell färg”. Den är lite rolig 🙂

DSC_0670

Svärmor har matat fåglarna med lite ostbitar och snabbt var en tax där och kollade om det ramlade ner något. 🙂

DSC_0657

Alf vilar sig efter en 4,5 km tur i naturreservatet. Hoppas hösten går fort nu så vi får se fram emot husbygget. Vi har varit ute och skottat mer stenmjöl till uppfarten samt försökt täcka mer av dräneringsrören som är dragit ut en bit från husgrunden. Vi insåg också att vi har lite större tomt än vad vi trodde när vi tittar på var pinnarna är. Det betyder att vi behöver mer fyllnadsmassor sen. Men nu då våra sparpengar är slut pga att vi blivit lurade av Laplandvillan så får det bli ett senare problem. Känns jäkligt trist att det blir så här. Man ser andra som bygger hus – som följer budget och de planerar för alla omkringkostnader som vi nu inte kommer ha råd med. Det var inte så här det skulle bli. Jag blir så arg när jag tänker på att fortfarande går Greger fri, han behöver inte ta ansvar eller stå till svars eller kompensera oss för det han orsakat. Vi kan bara försöka ro detta projekt i land och hoppas att det går vägen…

 

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"

2 Svar på “Tar vara på sommaren”

    • Matte Sofia Inläggsförfattare

      Ja fåglarna brukar tappa ibland, å då gäller det att man står där 🙂 Theo äter allting som går att äta, typ. Nästan som en labrador.

      Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.