Rätt sele till rätt hund

Jag verkligen älskar Puppias selar. Det är helt klart dom selar som hållit bäst kvalité under åren. Tål mycket, sitter bra och är sjukt snygga. Alf har tre st men bara en (den äldsta) som är hel. Såg att det var rea på Pupstore.se så passade på att klicka hem nya selar 😉 Säg inget till husse.

DSC_0563

Har ni något favoritmärke till era hundar?

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"
Publicerad i Alf och Theos vardag | Taggad , | 4 svar

Om Echosierra Hund

Blev hundägare första gången 2010 men har hanterat alla sorters djur innan som fjällkor, getter, höns, hästar, kaniner och grisar. Bloggar sedan 2010 på www.echosierra.se Jag har bara läst en bok i mitt liv som är värd att nämnas: Enzo och konsten att köra fort i regn.

4 Svar på “Rätt sele till rätt hund”

  • Matte Sofia Inläggsförfattare

   Det tror jag så klart är den bästa selen – den som är måttanpassad 🙂

   Svara
 1. Mimmi & Urax

  Svar: förlåt för segt svar! Men förstår verkligen hur du menar med ideella föreningar. Folk vill alltid att andra ska fixa allt men inser inte att vi gör allt ideellt, för deras skull. Det kan verkligen bli tröttsamt ibland så försöker då bara tänka på allt bra verksamheten ger/gett mig. Känns trist bara att dagens samhälle är så fokuserat på ens egna Egon.. Jag är rädd för att många ideella föreningar ska gå förlorade i framtiden.

  Svara
  • Matte Sofia Inläggsförfattare

   Ja det är en stor risk att man förlorar viktiga personer som ställer upp och jobbar gratis. Utan dom skulle alla aktiviteter kosta massor för att avlöna folk.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.