Taxträff

Igår hade vi äntligen fått ihop till en taxträff. 9 glada hundar och tillhörande människor träffades för att prata utställningsträning samt umgås, fika och låta hundarna leka.

Theo har uppenbarligen lite svårt för att Alf leker med andra. Det är som att han tycker att Alf är hans kompis. Alf var äldst med sina 6 år. De flesta var valpar (5 månader) eller unghundar. Det gick jättebra och alla hundarna gick bra ihop. Två hundar fick vara i ett annat rum under leken då deras matte inte var säker på om det klarade av en sådan situation. Klokt då att avstå. Ingen hund ska komma till skada.

Vad ser ni i kroppsspråket?

Vi har planerat att ha fler taxträffar, ca en gång i månaden men olika typer av teman. Att träffas, prata, fika och träna lite tillsammans. Känns skönt att träffa andra som har tax då olika hundraser leker på olika sätt. Man ser på Alf att han är mycket tryggare i leken med “likasinnade”.

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"
Publicerad i Alf och Theos vardag | Taggad , | 2 svar

Om Echosierra Hund

Blev hundägare första gången 2010 men har hanterat alla sorters djur innan som fjällkor, getter, höns, hästar, kaniner och grisar. Bloggar sedan 2010 på www.echosierra.se Jag har bara läst en bok i mitt liv som är värd att nämnas: Enzo och konsten att köra fort i regn.

2 Svar på “Taxträff”

    • Matte Sofia Inläggsförfattare

      Ja dom gillar å brottas ibland men mest är det jaga-lekar som gäller 🙂

      Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.