6 år med blogg

Idag har vi bloggat fem år med wordpress och det är sex år sedan bloggenHistorien om Alfstartades. Det var husse som kom på förslaget om en blogg (jag visste knappt vad det var, hade aldrig läst en blogg innan) för att kunna visa bilder till Alfs uppfödare om hans vardagsliv. Det har varit en intressant och lärorik tid. Trodde att inläggen bara skulle handla om mina hundar men det blev mer. Av allt som är intressant i hundvärlden. Bloggen utökades ju också med lilla Theo som kom för snart tre år sen.  Jag är väldigt nöjd med WordPress som plattform, det är enkelt, snyggt och många valmöjligheter.

Här är en lista av mina 10 mest lästa inlägg det senaste året (365 dagarna).

Stackel och El

Nu kör vi hela alfabetet

På begäran – hundbädd

Säg aldrig att taxar inte kan

Om hunden blir biten

Vilken skylt måste jag ha på mig

Lite funderingar kring användandet av halsband

Varning för tuggben

Länkar

Histocytom

Hoppas på många fler år med bloggen och nya intressanta ämnen. Kanske delar vi åsikt, kanske inte? Har ni något favoritinlägg?

Själv är jag nöjd med just Alfabetet – 28 inkallningsövningar. Det kommer jag gå tillbaka till ofta. Att kunna gå tillbaka till kurserna man gått och påminna sig vad man tog med sig från dom är också värdefullt. Förhoppningsvis har man spridit lite kunskaper också genom nyheter och artiklar.

Hoppas ni fortsätter följa bloggen!

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"
Publicerad i Alf och Theos vardag | Taggad | 1 svar

Om Echosierra Hund

Blev hundägare första gången 2010 men har hanterat alla sorters djur innan som fjällkor, getter, höns, hästar, kaniner och grisar. Bloggar sedan 2010 på www.echosierra.se Jag har bara läst en bok i mitt liv som är värd att nämnas: Enzo och konsten att köra fort i regn.

Ett svar på “6 år med blogg”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.