Ordinarie viltspårprov

Idag begav vi oss till Altervattnet för Öntks ordinarie viltspårprov. Solen lös och det blev varmt på morgonen. Ett mycket trevligt och välarrangerat spårprov.

Alf fick gå som nummer två med domare Stig. Stolt som en tupp kom han tillbaka med husse och Stig. Han fick bra beröm och husse skulle vara nöjd sa domare och gav oss tumme upp! 20 minuter denna gång så bättre tempo än sist, 13 minuter är för snabbt för att vara behagligt att gå.

Viltspår

 

Det blir ju lite väntan innan alla gått klart så vi hade fikaförsäljning och eld att grilla vid. Då Alf och Theo stressade upp sig lite över allt folk och hundarna så fick de låna hundgården som fanns där.

DSC_2562

Vid prisutdelningen fick han, som äldsta deltagande hund, sitt 1:a pris. Han är redan viltspårchampion men det är alltid roligt att gå spårprov!

Vi tackar domare och deltagare för en trevlig dag! Hoppas mitt fika smakade.

Alla kom hem med en t-shirt tror jag för det var stor åtgång på dom.Öntk

Kolla in denna snygging med sina svarta strumpor! 🙂 Ovanligt att se en svart strävhårig tax men så söt!

Strävhårig tax

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"
Publicerad i Viltspår | Taggad | Lämna ett svar

Om Echosierra Hund

Blev hundägare första gången 2010 men har hanterat alla sorters djur innan som fjällkor, getter, höns, hästar, kaniner och grisar. Bloggar sedan 2010 på www.echosierra.se Jag har bara läst en bok i mitt liv som är värd att nämnas: Enzo och konsten att köra fort i regn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.