När man städar bort hunden

Ja förvirringen som uppstår när man lyckats städa bort en hund. Idag har vi haft mormor här och hjälpt oss städa inför visningen på lägenheten som är i veckan. Så de tre människorna har sprungit fram och tillbaka, ut och in med skräp och kartonger. Theo och Alf har varit både inne och ute på vår altan. Vi har två dörrar brevid varandra vid entren. Den enda är till lägenheten, den andra är till förrådet (ett varmförråd). I all röra har Theo smitit bakom husses rygg och in i förrådet. Efter ca 20 minuter går husse ut igen och hittar Theo sittande i förrådet, inte har han sagt ett ljud heller.

Ingen hade ens saknat stackar´n, eller tänkt att det var ovanligt lugnt inne 😉 Alf låg och sov i hallbädden för det mesta.

Men här är en bild på Theo tax när han sover i soffan med oss. Alla taxar är inne och under kontroll. Vi får vara extra uppmärksamma när vi ska flytta allting så hundarna följer med in i nya huset 🙂

Sovande Theo

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"
Publicerad i Alf och Theos vardag | Taggad | 2 svar

Om Echosierra Hund

Blev hundägare första gången 2010 men har hanterat alla sorters djur innan som fjällkor, getter, höns, hästar, kaniner och grisar. Bloggar sedan 2010 på www.echosierra.se Jag har bara läst en bok i mitt liv som är värd att nämnas: Enzo och konsten att köra fort i regn.

2 Svar på “När man städar bort hunden”

  1. Sofie

    Ååå stackarn! =) Vi gjorde en liknande sak med Leia. Hon smet ut och satt tyst och snällt utanför ytterdörren i en timme innan vi märkte att hon var borta… =)

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.