Nummer två

Ja det är vårt startnummer den 21/2 då årets första rallystart blir för mig och Alf. Som nummer tre startar vår fina flockkursledare med sin Tica. Förra gången kom vi väldigt sent i startfältet. Då var det utomhus och bra väder så vi hade gott om tid att både varva upp och varva ner. Nu kommer vi knappt hinna värma upp så är det vår tur! Dessutom första gången inomhus. Bara det får vi se hur Alf klarar. Det blir ju lite trängre och ljudligare men han har ju klarat utställningar i ridhus så det borde ju gå bra. Kanske lika bra att starta tidigt så man inte hinner bli så nervös, gå banvandringen sen direkt i förberedelserutan! Hoppas vi inte startar kl 8 på morgonen, Alf gillar ju inte att stiga upp tidigt. I helgen blir det förhoppningsvis två träningstillfällen, vi är väldigt ringrostiga.

Har nog hittat vad som utlöser min gallstenskramp – bröd. Fick ont i magen när jag åt vitt bröd idag så ska minska på det. Hoppas medicinen hjälper så man slipper operation.

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"
Publicerad i Rallylydnad | Taggad | Lämna ett svar

Om Echosierra Hund

Blev hundägare första gången 2010 men har hanterat alla sorters djur innan som fjällkor, getter, höns, hästar, kaniner och grisar. Bloggar sedan 2010 på www.echosierra.se Jag har bara läst en bok i mitt liv som är värd att nämnas: Enzo och konsten att köra fort i regn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.