Skaffa trygg hundvakt

Som hundägare är en av många frågor att lösa just hundpassningen, för kortare eller längre tid. Hundar trivs ju sällan ensam utan vill ha sällskap. Via Tasspass kan du hitta en bra lösning. Grundaren Lena beskriver sin verksamhet så här:

 • Vi startade Tasspass för att hjälpa verksamheter med lediga platser på sina hunddagis och hundpensionat att nå fler hundägare. Dessutom har vi märkt ett intresse från privatpersoner som vill passa hundar då och då, vilket kan vara ett insteg innan man väljer att starta en professionell verksamhet. Vi tror också att fler hundägare kommer att se fördelarna med hundpassning, säger Lena Thörn medgrundare av Tasspass och som själv äger ett hundpensionat.

Detta är ju en en superbra tjänst där man får kontakt med de som finns i ens närhet. De uppmanar att man själv bokar ett möte med den som ska passa sin hund så att man känner sig trygg med denna person.

Detta är något vi skulle prova om vi behöver hundvakt. Att bokningen sköts via Internet är ju enkelt och smidigt. Hemsidan var enkel att navigera i och lätt att förstå.

Tänk så bra grejer man kan hitta på nätet.

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"
Publicerad i Alf och Theos vardag | Taggad | 4 svar

Om Echosierra Hund

Blev hundägare första gången 2010 men har hanterat alla sorters djur innan som fjällkor, getter, höns, hästar, kaniner och grisar. Bloggar sedan 2010 på www.echosierra.se Jag har bara läst en bok i mitt liv som är värd att nämnas: Enzo och konsten att köra fort i regn.

4 Svar på “Skaffa trygg hundvakt”

 1. Roxanne

  Fick erbjudande av dem att prova på tjänsten och blogga om den men jag valde faktiskt att avböja.

  Tyvärr så var den närmsta jag fick upp, ca 30 min bilkörning från mig och gick efter Cesar Millans filosofi… De andra jag hittade var en del som aldrig ens haft hund utan “tyckte bäst om katter men gärna kunde gå ut med hundar” osv.

  För min del så känner jag att de som anmäler sig som hundpassar inte kontrolleras på något sätt och då är det precis samma sak som att hitta en hundpassare på blocket eller Facebook…

  Så för mig håller inte konceptet riktigt, men det är helt klart en bra idé om det blir lite mer uppstyrt 🙂

  Svara
  • Matte Sofia Inläggsförfattare

   Ja det är klart att de inte kan garantera något och som dom skriver så bör man ju själv träffa personen/stället. Men jag tycker det är en bra idé att sammanföra de som söker hundvakt med dom som vill vara det.

   Svara
 2. Terése

  Vilken bra grej! Gjorde en sökning och fick bara upp tre i “närheten” (typ närmast 15mil bort), hoppas sidan växer 🙂

  Svara
  • Matte Sofia Inläggsförfattare

   Ja det är ju helt klart ett intressant koncept. Behovet är ju stort.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.