Mitt i naturen

Tog en morgonpromenad nu när mormor är på besök. Vid kanalen hamnade vi mitt i ett avsnitt av “Mitt i naturen“. Ett gäng gäss simmade runt och ibland dem fanns en ensam stor svan. Den jagade iväg en av gässen och höll den på avstånd. Den fick inte återvända till sina kompisar. Den försökte smyga sig närmare men då jagade svanen iväg den. Man undrar vad den gåsen hade sagt till svanen? Dragit nåt skämt om den fula ankungen?  Intressant att studera dem. De andra gässen kacklade på som om de pratade med varandra om vad som hände.

Lika bra att vara ute från morgonsidan med tanke på att det har lovats regn nu i några dagar. Så medan solen skiner är det bäst att vara ute! Man känner i luften att det snart är vinter. Det är kallare, kyligare luft och solen värmer inte längre. Snart är det till att ta fram täckena på hundarna. Matte köpte ju tre nya varma vintertäcken i somras som ska provas! 🙂

Hade ju tänkt plocka undan krukorna ute men de tog ju fart igen och började blomma här i september så de har fått vara kvar. Nu ser de då väldigt ledsna ut, bara en som står kvar. Idag får de nog åka…

Ser ni fram emot vintern?

Always look at the bright side of life 🙂

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"
Publicerad i Alf och Theos vardag | Taggad | 2 svar

Om Echosierra Hund

Blev hundägare första gången 2010 men har hanterat alla sorters djur innan som fjällkor, getter, höns, hästar, kaniner och grisar. Bloggar sedan 2010 på www.echosierra.se Jag har bara läst en bok i mitt liv som är värd att nämnas: Enzo och konsten att köra fort i regn.

2 Svar på “Mitt i naturen”

 1. Lill-Iren

  Jeg synes alle årstider har sin egen sjarm 🙂 det eneste negative med høst/vinter er at det er litt tidlig mørkt om kveldene.

  Svara
  • Matte Sofia Inläggsförfattare

   Ja precis! Mörkret är jobbigt men annars ser jag fram emot vintern.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.