Tävlingsplaner

Det blir inga fler tävlingar för oss i år har matte konstaterat. Den sista som går här uppe krockar med andra aktiviteter. Vi får hålla utkik till våren igen. Undrar just hur långt i förväg man kan se när det går tävlingar?

Det är tråkigt att det är så få ställen här uppe som anordnar tävlingar (rallylydnad). Undrar just vad det beror på? För få aktiva som kan delta? För få funktionärer?

Hade gärna engagerat mig i någon klubb men är engagerad i så mycket annat att jag helt enkelt måste välja bort något. Hoppas fler blir intresserade av denna roliga sport och vågar prova. Skulle vara roligt om fler klubbar kunde arrangera tävlingar.

Som i de flesta andra djursporter (tänker främst inom ridning) så är det svårt att konkurrera om man bor här uppe och framför allt om man är duktig och vill elitsatsa. Det är klart att avstånden gör sitt men efter kusten borde det ju finnas underlag för mer och större tävlingar.

Nå man får väl om inte annat planera sig en semesterresa till en tävlingsort 🙂

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"
Detta inlägg publicerades i Rallylydnad och märktes av Echosierra Hund. Bokmärk permalänken.

Om Echosierra Hund

Blev hundägare första gången 2010 men har hanterat alla sorters djur innan som fjällkor, getter, höns, hästar, kaniner och grisar. Bloggar sedan 2010 på www.echosierra.se Jag har bara läst en bok i mitt liv som är värd att nämnas: Enzo och konsten att köra fort i regn.

2 svar på ”Tävlingsplaner

  1. Men ni har öppnat grymt bra i rallylydnadsringen :-). Nu ska vi strax gå i ide och vila oss till nästa säsong eller….

    • Haha ja d blir nåt sånt här också 🙂 Brukar bli mest trickträning på vintern för vår del.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.