Taxens dag och skador

Bild

Matte har inte kunnat blogga i helgen eftersom hon inför bakningen till Taxens dag skar upp fingret och fick åka till jourcentralen. Lite omplåstring och en stelkrampsspruta senare var det ingen fara. Fingret och armen (som efter sprutan är öm och stel) fungerar inte riktigt att skriva med. Bara via mobilen. Så det blir ett kort inlägg.

Några bilder från helgen iaf.

Vid konstgrytet hölls en information om hur grytjakt går till och hur hunden ska arbeta för att bli godkänd på prov. Några deltagare provade sina hundar också. Matte vill inte att Alf och Theo ska börja gå ner i gryt så vi avstod. Tror dessutom inte Theo har intresset eller skärpan att klara ett sånt jobb. Det kom fler personer än vi räknat med till träffen så det blev lyckat kan vi säga!

IMG_20140629_155645

Vi hade många fler besökare än vi trodde skulle hitta ut till grytet men tack och lov räckte både fika och hamburgare. Dessutom var intresset så stort för informationen att vi inte hann med allt. Så vi får spara lydnad, rallylydnad och sånt till ett annat tillfälle och hoppas på lika stort intresse. Roligt när man får beröm och folk kommer fram och tackar en för att man ordnat något! Då vill man göra det igen.

20140630_190815

DSC_0254

Vi hade filmkväll med småtaxarna och skulle se “The marked ones” men filmer var väldigt märklig och förvirrande.

IMG_20140627_204128

 

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.