Polisman sparkar sin hund under uppvisning

Läs här om den norska polismannen som under en uppvisning sparkar sin hund i ansiktet då den inte uppmärksammat hans kommando.

Det står i artikeln att mannen är ångerfull och ledsen men vi kan inte komma ifrån att tro att detta inte var första gången han gjorde så! Människor som går på djur på detta sätt när de själva tappar fattningen brukar bli mest ledsna över att de blev påkomna än själva behandlingen de utsätter djuret för. Om man inte kan stå för sina träningsmetoder öppet då måste man se över dom. Det säger ganska mycket om att det man pysslar med inte är ok! Det leder ingen vart att slå eller sparka på djur som inte förstår våra kommandon. Det är alltid människans fel om det blir miss i kommunikationen eftersom det är vi som kan förstå, läsa av och ändra vår kommunikation för att budskapet ska gå fram.

Hoppas denna polisman blir av med jobbet och att både poliser och arrangörer av denna hundshow tar tydligt avstånd från sådan hantering av djur!

Här har ni en annan stjärna som tar ut sina egna misslyckanden på sin stackars häst. En ryttare som ramlar av sin hopphäst under SM lappar till hästen i ansiktet och blir avstängd! Bra beslut! Hoppas ägaren tänker om!

Djuren försöker alltid göra sitt bästa. Om det inte lyckas så är det vi människor som inte förberett tillräckligt eller inte är kompetenta nog!

Där kunskapen tar slut tar våldet vid!

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"
Publicerad i Alf och Theos vardag | 1 svar

Om Echosierra Hund

Blev hundägare första gången 2010 men har hanterat alla sorters djur innan som fjällkor, getter, höns, hästar, kaniner och grisar. Bloggar sedan 2010 på www.echosierra.se Jag har bara läst en bok i mitt liv som är värd att nämnas: Enzo och konsten att köra fort i regn.

Ett svar på “Polisman sparkar sin hund under uppvisning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.