Klumpig hund, klumpig matte

Det är ingen bra kombination! Idag höll vi på att peta ut Theos öga. Det är synd om Theo. Han har varit med om tillräckligt med olycka i hans korta liv och så har han en klumpig matte dessutom. Skulle plocka upp efter Alf då det passerar en hund, så klart börjar båda dra i kopplena. Matte ska hålla tillbaka dom och sätta Theo  ner genom att sätta händerna på hans skuldror. Då svänger Theo till med huvudet och får mattes tumme i ögat! Stackarn. Han blinkade och gnydde till men efter lite gnugg runt ögat och förlåt från matte så verkar han ok. Lilla vän. Han har sån otur.

Hoppas han förstår skillnaden mellan vad de elaka människorna gjorde mot honom och att det matte gjort bara är en olycka. Vi är då kompisar igen.

Man trampar ofta på Theos tassar eller svans eftersom han ofta kommer studsande och ska bita i byxbenet eller hoppar mot en och ska dra i tröjärmen. Ibland får han tjuta till då man råkat ställa sig på hans tass. Men det kanske är så att ha unghundar som är så livliga? Älskade lilla Theo.

Theo Tax

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"
Publicerad i Alf och Theos vardag | Lämna ett svar

Om Echosierra Hund

Blev hundägare första gången 2010 men har hanterat alla sorters djur innan som fjällkor, getter, höns, hästar, kaniner och grisar. Bloggar sedan 2010 på www.echosierra.se Jag har bara läst en bok i mitt liv som är värd att nämnas: Enzo och konsten att köra fort i regn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.