Kloklippning är svårt på svarta klor

Theo har väldigt svårskötta klor. Man ser verkligen inte pulpan alls. Det kom en liten bloddroppe idag också, så han fick va ledsen. Sen gick d över med lite godis och gos.

Alf har mycke mer lättskötta klor och dom är också svarta. Där ser man tydligt pulpan. Undrar om det är för att Theos klor varit misskötta tidigare som de är så svåra. Vi ska försöka klippa lite men oftare och se om d hjälper.

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"
Publicerad i Alf och Theos vardag | 3 svar

Om Echosierra Hund

Blev hundägare första gången 2010 men har hanterat alla sorters djur innan som fjällkor, getter, höns, hästar, kaniner och grisar. Bloggar sedan 2010 på www.echosierra.se Jag har bara läst en bok i mitt liv som är värd att nämnas: Enzo och konsten att köra fort i regn.

3 Svar på “Kloklippning är svårt på svarta klor”

 1. Matte Sofia Inläggsförfattare

  Vi fick tips på apoteket att fila klorna istället om de är svåra att klippa. Ska pröva det så han slipper blöda mer. Han fick gå med bandage i två dagar för han rev upp klon varje gång han gick på asfalten…

  Svara
  • Matte Sofia Inläggsförfattare

   Ja vi ska börja ta lite oftare. Det är en klo som verkar skadad på något sätt. Ska ta upp det med veterinären när han ska ha sin 1 års spruta.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.