Nya regler

Nu har Theo fått sin inskolningstid i vår familj. Vi har tagit det lugnt med träning och trick bara för att han ska få vänja sig med alla rutiner här hemma. Nu börjar dock allvaret.

Idag har vi tränat på att följa handen och belöna med leksak och inte godis. Vi har varit ute ensam med Theo och tränat inkallning med godis och “gå fint” (fot). Matte ska träna Theo till Rallylydnadshund! :-) Får se hur det går men han har ju talang.

Theo använder väldigt mycket tänderna i det mesta han gör. Så nu kör vi avledning för att få bort det. Ben får han tugga på hur mycket han vill, men våra händer, handskar, koppel och jackor får man inte bita och dra i hur söt man än är! Man får inte heller dra och bita i farbror Alfs öron även om dom är fina 🙂

IMG_7961

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"
Publicerad i Alf och Theos vardag | 3 svar

Om Echosierra Hund

Blev hundägare första gången 2010 men har hanterat alla sorters djur innan som fjällkor, getter, höns, hästar, kaniner och grisar. Bloggar sedan 2010 på www.echosierra.se Jag har bara läst en bok i mitt liv som är värd att nämnas: Enzo och konsten att köra fort i regn.

3 Svar på “Nya regler”

  1. Andrea

    SV: Japp riktigt gott 🙂 Nja inte precis 🙂 Brukar blanda socker & kakao pulver i varm mjölk och sedan toppa det med grädde 🙂 det blir super gott 🙂

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.