Vacker men kall morgon

Det är synd att så fort det blir klart och solen visar sig så går termometern under -18. Myggfritt i alla fall. Vi mötte en stilig gammal taxgubbe på morgonrundan. Han var 13 år gammal men hade fortfarande kvar bus i benen 🙂 Alf kom bra överens med taxgubben.

Fick veta att det ligger ute en blocket annons om en taxvalp som hamnat i fel händer och blivit skrikit åt och säkert slagen! Det skär i hjärtat! Hemska människor! Uppfödaren hade till slut köpt tillbaka valpen och nu var den trygg igen och söker eget hem. Lilla söta valpen kan komma hit till oss, vi ska fråga husse! Vissa människor borde få djurförbud på livstid. Man behandlar inte djur så! Hur behandlar familjen barnen då? Kan man skrika å slå hunden kan man säkert göra det mot barnen också. Fy )=#¤Q=)?! för sånna människor!

Vacker vintermorgon:

Vi tog vägen upp för pulkbacken.

Vintermorgon

P1010817

P1010819

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"
Publicerad i Alf och Theos vardag | Lämna ett svar

Om Echosierra Hund

Blev hundägare första gången 2010 men har hanterat alla sorters djur innan som fjällkor, getter, höns, hästar, kaniner och grisar. Bloggar sedan 2010 på www.echosierra.se Jag har bara läst en bok i mitt liv som är värd att nämnas: Enzo och konsten att köra fort i regn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.