Grans inofficiella utställning

Just hemkommen från en mycket kall dag i ridhuset på Grans. Alf skötte sig bra och fick HP och BIR. Domare Marjo Järventölä var mycket nöjd med Alfs fina rörelser! 🙂

Kritiken löd:

En hane av utmärkt typ eleganta linjer i kroppen. Rätt format långt huvud m vackert uttryck. Fin överlinje. Bra volym i bröstkorg. Härlig benstomme. Rör sig utmärkt, vacker päls och färg. Stilig i helheten”

Det lät ju jättebra!

Alfs kompis Alma var med på sin första utställning. Hon skötte sig finfint och blev också BIR och fick HP. Både Alma och Alf fick gå i BIS finalen men åkte ut direkt med några andra. Lika glada är vi för det för vid det laget så frös vi extremt mycket. Matte måste lära sig att “inomhus” betyder i utställningssammanhang “kallt, dragit och fuktigt ridhus”. Det innebär att vinterkläder alt underställ måste tas på!

Fina Alma väntar på sin tur! Båda taxarna hade rätt bra tålamod under dagen. Alf skällde på nån hund här och där men inget bråk.

Denna supersöta lilla sak satt länge och väntade på mattes uppmärksamhet! Hur gullig? 🙂

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"
Publicerad i Utställningar | Lämna ett svar

Om Echosierra Hund

Blev hundägare första gången 2010 men har hanterat alla sorters djur innan som fjällkor, getter, höns, hästar, kaniner och grisar. Bloggar sedan 2010 på www.echosierra.se Jag har bara läst en bok i mitt liv som är värd att nämnas: Enzo och konsten att köra fort i regn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.