En bok blir nog tre

Ja matte har ju påbörjat detta projekt med att göra bloggen till en bok. Men det finns så mycket viktigt, roligt, ledsamt och intressant att det inte räcker med en. Det får helt enkelt inte plats. Så bloggen blir:

En bok med Alf och Theos vardag – bloggens största innehåll, det som rör just dom, våra aktiviteter och rasen tax. 300 sidor.

En bok med de läsvärda inläggen – den kategori jag skapade för inlägg som rör hundträning, djurägarskap och omvärldsbevakning i stort. Mest forskningsartiklar jag kommenterar, inlägg eller TV debatter/dokumentärer. Jag har kommit till 2016 – augusti månad och den boken är uppe i över 100 sidor redan! Ja, åsikter och intressanta ämnen att prata om fattas då inte.

Det jag är mest nöjd med i bloggen är att jag från början gjorde “Året i bilder” – ett inlägg där jag på nyårsafton sammanfattade året i en bild/månad. Den som följt bloggen hängde med, andra fick se fina bilder i alla fall. Det blir en bildbok som nr3 där jag bevarar de minnena. 48 sidor.

Roligt projekt att få läsa om allt igen, allt man glömt, tyckt till om och skrivit om. Alla fina kommentarer man fått och allt det som man hade planer på eller hoppades på.

Någon som provat göra sin egen blogg till en bok? Själv använder jag Solentro, som jag använde till boken om vårt (kaosartade) husbygge. Mycket nöjd med priset och kvalitén. Det här kommer dock ta lite längre tid att sammanställa. Men det gör inget, bloggen lever och finns ännu. Men roligt att få samla alla tankar och bevara dom på något sätt. Vad som kommer hända med bloggen på lång sikt får vi se…

Böckerna är i det här skedet endast tänkt för mitt eget behov av att bevara minnena. Om det blir något annat av det får vi se. Denna blogg som från början var ett sätt att dokumentera Alfs resa för att hans uppfödare 200 mil bort skulle kunna följa honom, växte ju i sig till något större – samarbeten med företag, sponsorer, vinster, rekommendationer och gästbloggsskrivande!

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.