Frustration och vardagslunk

Jag har så många saker jag vill träna och göra med Alf och Theo. Har mål, vill prova på, göra mer av. Men på grund av detta jäkla hus som aldrig kommer upp så lever vi i ett vacum. Det är svårt att planera, träna, ta fram grejer (eftersom det mesta är nedpackat).

Bara vardagslunk. Bara promenader. Längtar till snön försvinner så vi kan gå i skogen åtminstone och träna inkallning med visselpipa. Kanske kan vi lägga spår också.

Man har planerat, längta och väntat på detta hus. Nu har bygget stått stilla i sex månader. Ingenting händer, allting måste planeras om, vänta på besked, nya offerter, nya beslut, diskussioner och förhandlingar.

Jag vill bara ha vårt hus! Nu! Vi ska ju sätta gräsmatta och staket så hundarna får en egen gård att vakta.

Frustrationen är total. Vi skulle ha flyttat in i november 2015….

Tar gärna emot enkla, roliga aktiviteter man kan göra med små medel.

 

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"

4 Svar på “Frustration och vardagslunk”

 1. Erika

  Det låter otroligt jobbigt med huset. Det är jobbigt att leva mitt emellan två boenden på det där viset.

  Den här lilla filmen kanske kan ge inspiration till att låta fantasin flöda: https://www.youtube.com/watch?v=9RRo-2I_fsA&feature=youtu.be Min “klickerfröken” visar lite trix med Arvid (som inte lever längre och som var en härlig hund som fick bli riktigt gammal). Jag tänker att du är så fiffig med taxarna att du säkert kan komma på något i den stilen som de gillar.

  Svara
 2. Celia

  Hej! Det här är en så enkel aktivitet att jag inte vet om jag vågar nämna den, men min lilla tax älskar att leka “var är tepåsen?”. Förgyller en sån där tråkig vardagkväll när nosen vill ha något roligt att göra, men utrymme, väder eller grejer sätter begränsningar. En tepåse gömd under täcket i sängen, en matta eller husses fot är alltid spännande att hitta! Iaf om matte har lärt att man får godis då 🙂

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.