Påverkan av väder och vind

I mars månad hade Luleå snörekord. Det hade inte kommit så mycket snö på typ 70 år eller något sådant. I maj månad har vi enligt SMHI fått rekordmycket nederbörd. Det är kallare än normalt också. Hela maj har varit ca 3-7 plusgrader och regnigt eller molningt och lite blåsigt.

Vanligtvis är jag en person som inte vill störas av väder och vind. “Det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder” har man ju fått höra hela uppväxten med friluftmänniskor i släkten Man kan gå ut i alla väder. Har man hund kan man också gå ut i alla väder. Eller? Har man en tax som heter Alf, som sticker ut nosen och backar in, är det inte lika lätt att gå ut. Det är så tråkigt att det regnar nu. Hade sett fram emot en långpromenad i kväll men jag orkar faktiskt inte bege mig ut i regnet. Vi bäddar ner oss i soffan nu tror jag.

Alf stannar hellre inne!

Alf stannar hellre inne!

Vad tycker du om vädret?

Påverkas du av vilket väder det är?

  • Nej vi aktiverar oss ute oavsett väder, tränar, tävlar osv (71%, 5 Votes)
  • Ja vi går inte ut när det är hundväder! (förutom kissrundor) (14%, 1 Votes)
  • Ja vi ställer in andra aktiviteter (träningar, tävling), bara rastningar (14%, 1 Votes)
  • Vi kan träna inomhus vid dåligt väder men rastar ute (0%, 0 Votes)
  • Vet ej (0%, 0 Votes)

Total Voters: 7

Loading ... Loading ...
"The world is changed by your exampel, not by your opinion"

Ett svar på “Påverkan av väder och vind”

  1. Sophie Ljunggren

    Jag har två hundar, en som påverkas av väder och en som inte bryr sig alls om vädret. Så därför blir det att jag aktiverar den ena (min aussie Texa) i vilket väder det än är. Jag klär på mig efter vädret 🙂 dock så finns det undantag, ibland är man helt enkelt inte sugen på att gå ut i regn speciellt när det har regnat varje dag i flera veckor. Eller vissa dagar när det verkligen öser ner non stop, då vill man helst hålla sig inne och träna istället. Men som sagt, jag försöker träna och tävla utomhus så mycket det går, oavsett väder 🙂

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.