Bowling för hundar

Det finns så mycket kul man kan göra med sin hund. Idag har jag och Theo provat på hundbowling 🙂 Det går ut på att husse/matte står bakom en linje och inne på planen står tomma petflaskor uppställda som käglor. Sen är det fritt fram att försöka få hunden att välta käglorna utan att gå in på planen. Rätt kul att se alla olika raser med sina olika förutsättningar försöka. Hussar och mattar som tjoar, visar och gestikulerar 😀 så kul vi hade. Theo var sådär intresserad, han gick mest och nosade runt efter godbitar att äta. Men han fick ner dom till slut! Brukar ni leka med era hundar?

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"
Publicerad i Alf och Theos vardag | Taggad | 4 svar

Om Echosierra Hund

Blev hundägare första gången 2010 men har hanterat alla sorters djur innan som fjällkor, getter, höns, hästar, kaniner och grisar. Bloggar sedan 2010 på www.echosierra.se Jag har bara läst en bok i mitt liv som är värd att nämnas: Enzo och konsten att köra fort i regn.

4 Svar på “Bowling för hundar”

 1. Karin

  Ja det är jättekul att leka med hunden (och viktigt, tycker jag). Men har aldrig testat hundbowling. Det måste Tassie och jag testa någon gång 🙂

  Svara
  • Matte Sofia Inläggsförfattare

   Det var superkul och något jag kommer göra hemma med mina – bowling.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.