Nya tag

Dags för nya tag. Nu har Alf klarat nybörjarklassen i rallylydnad (vilket jag fortfarande försöker smälta) och jag kommer lägga mer fokus på Theos träning. Funderar på om jag ska ändra mig och gå Nosework kursen med Theo istället. Det är ju verkligen nåt han borde fixa galant.

Har bett husse och Alf gå spårprov så kanske de kan bli representant på Viltspår SM någon gång i framtiden. Alf har definitivt kvaliteterna för det.

Theo har lärt sig öppna skafferidörren nu så man hör bara en duns när den går igen och en glad tax som traskar därifrån med ett ben, som han hämtat själv. “Kan själv” verkar vara hans måtto.

Det är extremt skarp skare ute nu märkte jag ikväll. Alf haltade nästan när vi varit ute på isen. Får kolla tassarna å smörja om det behövs. Längtar nästan till våren och sommaren nu, all snö kan lika gärna tina bort nu.

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"
Publicerad i Alf och Theos vardag | Taggad | 1 svar

Om Echosierra Hund

Blev hundägare första gången 2010 men har hanterat alla sorters djur innan som fjällkor, getter, höns, hästar, kaniner och grisar. Bloggar sedan 2010 på www.echosierra.se Jag har bara läst en bok i mitt liv som är värd att nämnas: Enzo och konsten att köra fort i regn.

Ett svar på “Nya tag”

  1. Karin

    Va roligt att ni klarat nybörjarklassen! Grattis 🙂
    Låter väldigt spännande med nosework-kurs. Likaså att gå spårprov. Mycket på gång för er del. Roligt 🙂

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.