Vinnande koncept

Efter att ha spenderat 12 timmar igår på akutmottagningen pga magen är vi på väg att hitta orsaken. Snacka om överfylld akutmottagning en måndag förmiddag, stackars personal som ska ta hand om alla utan tillräckliga resurser! Fy fasen så dåligt skött av Landstingsledningen att prioritera så fel att vårdpersonal ska gå på knäna och inte ha tillräckligt med vårdplatser.

Ska lämna prover idag och är hemma med hundarna. Tog dem på var sin egen förmiddagspromenad. Mest för Theos skull. Alf vet vi sköter sig bra själv men det är Theo som behöver träna.

Tog med klickern också ifall det skulle fungera ute. Dock inte så lätt att använda på vintern med tjocka handskar. Det funkar inte med tunna fingervantar just nu så höll på frysa fingrarna av mig. Vi fick hundmöte men Theo lyssnade väldigt bra på klickern och jag belönade även för att han höll sig nära mig efteråt, alltså inte bara i själva situationen, eftersom annars vill han gärna dra iväg så fort han fått godisen. Det svåra är ju att få dom att sköta sig när man sen går tillsammans med dom.

Alf tyckte inte det var lika kul att gå ut ensam. Han stannade flera gånger och ville vända men vi tog oss runt kvarteret i alla fall. Mötte inga hundar så klickade mest för kontakt och för att han vände sig mot mig och kom.

Ska försöka göra detta oftare. Speciellt på sommaren då man inte behöver frysa om fingrarna 😉

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"

2 Svar på “Vinnande koncept”

 1. Terése

  Du är snäll du som bryr dig om vårdpersonalen trots att du har det jobbigt 🙂

  Och klicker kan göra underverk. Har en den med sig så blir det som en signal i sig på att det kan komma något gott när som helst om man bjuder på ett bra beteende. Ibland kan det vara svårt att få hunden att fatta det utan klicker 😛

  Svara
  • Matte Sofia Inläggsförfattare

   Ja klicker is the shit! 🙂
   Ja dom var verkligen jättesnälla på sjukhuset men man ser ju hur dom får springa!

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.