Varning till allmänheten

Vilken morgon! En stor industri nära oss brinner och räddningstjänsten har gått ut med varning till allmänheten för farlig rök.    Man ska hålla sig inomhus och stänga ventilationen. Så matte tar sig inte till jobbet idag. Inte så länge de har varningen.    Får bevaka det här. Vi bor bara några hundra meter ifrån industrilokalen 🙁 Hur rastar man hundarna en sån här gång?!

Uppdatering

Kom iväg till jobbet ca 2 timmar senare. Nu verkar läget under kontroll. Räddningstjänsten hade fullt upp att rädda oss från läckage som skulle förorena dricksvatten men nu såg det då släckt ut. Hoppas det inte börjar brinna igen. Syrabad lät inte bra. Hundarna är hos hundvakterna nu som bor längre ifrån, så de bör komma sig ut iaf.

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"
Publicerad i Alf och Theos vardag | Taggad | 2 svar

Om Echosierra Hund

Blev hundägare första gången 2010 men har hanterat alla sorters djur innan som fjällkor, getter, höns, hästar, kaniner och grisar. Bloggar sedan 2010 på www.echosierra.se Jag har bara läst en bok i mitt liv som är värd att nämnas: Enzo och konsten att köra fort i regn.

2 Svar på “Varning till allmänheten”

 1. Ulla

  Hoppas ni kommer er på jobbet. Pite räddningstjänst har varit där inatt så då är det säkert ordning på branden

  Svara
  • Matte Sofia Inläggsförfattare

   kom iväg två timmar senare som tur var. Men obehagligt att mötas på morgonen av varningar att stänga in sig och stänga av ventilation! Nå nu är väl faran över hoppas jag. Inte kul att bo några 100 meter från en sån industri.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.