Flest hundar rymmer under julhelgen

För att undvika en efterlysning av din älskade vän om några veckor så se till att ha koppel på hunden på ALLA promenader från och med nu till efter nyårshelgerna. Rasta aldrig hunden lös, även om den inte tidigare reagerat på smällare. Det räcker med att hunden blir skrämd EN gång så är den borta.

Alla får inte hem sina hundar som rymt. En del dör, andra återfinns aldrig. Du vill inte bli en av dom. Slarva inte och tänk aldrig tanken “det händer inte mig“.

Förebygg olyckor. Julmat och julgodis är inte nyttigt för hundar. Förgiftningar sker när hunden kommit åt nåt farligt. Håll koll på var julmaten förvaras. Be släktingar vara försiktiga och det bästa är väl att ändå skippa alkohol? 🙂

God jul!

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"
Publicerad i Alf och Theos vardag | Taggad | 1 svar

Om Echosierra Hund

Blev hundägare första gången 2010 men har hanterat alla sorters djur innan som fjällkor, getter, höns, hästar, kaniner och grisar. Bloggar sedan 2010 på www.echosierra.se Jag har bara läst en bok i mitt liv som är värd att nämnas: Enzo och konsten att köra fort i regn.

Ett svar på “Flest hundar rymmer under julhelgen”

  1. Ulla Gr

    Förfärligt om jag skulle förlora en hund, här är det säkerhetstänk! Hundgård med höga stängsel och plankor nertill, förhindrar att någon kryper ut. Sen är tomten inhängnad förstås men delar av den är inte 100 säker.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.