Ibland blir det för mycket

Bara 43 grader i solen.  Vi tog en tur till hundbadstranden och satte oss i vattnet en stund men det är nästan för varmt för två taxar även om vi är vid och i vattnet. Imorgon får de nog stanna hemma när vi åker till stranden. Tror dom mår bäst där. Alf iaf.

Såg flera hundägare på de stora parkeringarna som faktiskt gör som vi om hundarna är med i bilen och någon måste gå in och handla – Öppnar alla fönster och bakluckan och sitter med hundarna i bagaget. Känns skönt att de flesta ändå förstår hur illa det kan gå i solen och vilken plåga det är att få värmeslag. Så skönt att se som motsatts till alla larmrapporter och varningar där hundar och barn sitter fast i varma bilar.

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"

2 svar på ”Ibland blir det för mycket

  1. Vilken hundbadstrand är ni på?
    Vi bor också i Luleå med våra hundar och brukar åka till tjuvholmssundet. Det är ju lite folk där, men det brukar vara ok att bada med hundarna om man är längst ner på stranden där det inte är folk. Fördelen med den stranden är att det fläktar en del så att det inte känns sådär superhett, utan bara helt lagomt även för hundarna 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.