Framsteg med ensamhet

Sen Theo slutat att tugga på saker och förstått att det är hundbenen han får tugga på så har vi låtit dom vara i hela lägenheten när vi lämnar dom hemma. Nu verkar det vara tyst och lugnt när vi kommer.  Alf ligger i sängen eller på soffan och Theo ligger i sin bädd i hallen. De ser nöjda ut när vi kommer och Alf är inte lika stressad när vi kommer hem. Han hälsar lugnare på oss nu.

Igår klarade dom att vara hemma 4 timmar utan problem!

Efter lite letande har vi nu hittat en flytväst åt Theo också. Han har testat den i sjön idag och den funkade. Det är svårt med små långa taxkroppar. Många flytvästar blir för stora i halsen eller förs små i flytförmåga. Denna satt då bra kanske lite stor men den sitter åt runt magen och bra i halsen.  Han ska ju ha den när han åker båt å förhoppningsvis aldrig ramla i vattnet.

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"

2 Svar på “Framsteg med ensamhet”

  1. Lill-Iren

    Så bra at dere fant flytevest som passet, det er nok ikke de enkleste kroppene å finne vest til 😉 Flytevesten bruker jeg mye, veldig nyttig investering.

    Godt å høre at det begynner å gå bedre å være alene hjemme. Jeg har aldri tenkt over at det er noe problem, Sara er alltid helt avslappet når hun er alene hjemme, selv om hun er en ganske lettstresset hund i andre situasjoner. Jeg skal sette mer pris på det heretter 🙂

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.