Lite rally på kvällen

Tog mig i kragen och tränade lite rally enskilt med grabbarna igår. Efter en kall juni månad kom äntligen värmen! 21 grader kl 21 på kvällen.

Theo gjorde några snygga fronts och har lugnat sig betydligt i träningen. Han får sina skäll attacker och hoppar men han klarar längre och fler moment utan belöning utan att trissa upp.

Alf har glömt bort “stå” igen. Får klicka in det som tidigare. Sätter sig direkt. Försökte göra lite övergångar sitt-ligg-stå och då går det bättre.

Då vet vi vad vi ska träna på. Svårast var det att hålla i kopplet när vänsterhanden inte duger till nått. Hoppas såret läker fort nu.

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"
Publicerad i Rallylydnad | Taggad | 2 svar

Om Echosierra Hund

Blev hundägare första gången 2010 men har hanterat alla sorters djur innan som fjällkor, getter, höns, hästar, kaniner och grisar. Bloggar sedan 2010 på www.echosierra.se Jag har bara läst en bok i mitt liv som är värd att nämnas: Enzo och konsten att köra fort i regn.

2 Svar på “Lite rally på kvällen”

 1. emma

  åh skall under träning är bekant! och tråkigt o lite svårt att jobba med tycker jag 🙂
  Alltid finns där något man måste slipa extra på som tur är, man blir aldrig färdig när det gäller att träna med sina underbaringar 🙂

  Svara
  • Matte Sofia Inläggsförfattare

   Ja visst är det så. Samtidigt är det ju det roliga i att träna 🙂

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.