Vardagsbus

Det har inte varit så mycket att blogga om i veckan för det har varit storm här. Välta träd, hundbajspåsar som flygit omkring, vatten till förbannelse och strömavbrott. Vår gräsmatta har fått heta klintsundet då man bara såg vatten överallt! En båt i hamnen sjönk och ja, annat som hör stormar till. Så vi har hållit oss inne mest.

Nerfallna träd på området

Matte har en ny funktion till sin mobilkamera, en app som heter Retro camera! Nu är supermobilen ännu roligare! Man väljer alltså att fota med gamla tiders kameror så bilderna blir retro! Dagens bilder är från Affebus med grannens tax Lexi. Lite flirt och kärlek och bus om en boll. Lexi är bara ca 5 månader yngre än Alf.

Hej på dig! Vackra taxögon! Lexi med sin boll Taxkompisarna

Efter allt bus så serverades maten ute i det fina vädret. Man måste ju passa på att lapa sol medan man kan. Ladda inför vintern.

Frukost ute

Alf vilade upp sig på altanen medan matte gjorde vinter i trädgården. Två växter fick komma in resten åker i komposten. Bara fröerna vi sparar. Sov gott så ses vi till våren!

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"
Publicerad i Alf och Theos vardag | Lämna ett svar

Om Echosierra Hund

Blev hundägare första gången 2010 men har hanterat alla sorters djur innan som fjällkor, getter, höns, hästar, kaniner och grisar. Bloggar sedan 2010 på www.echosierra.se Jag har bara läst en bok i mitt liv som är värd att nämnas: Enzo och konsten att köra fort i regn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.