Skvallerträning

Bild

Idag har det gått 10 dagar sedan Alfs operation. Det är sista dagen han går på antibiotika och smärtstillande. Såret såg lite geggigt ut idag men vi tvättade med koksaltlösningen och hoppas att det läker som det ska. Blir det tveksamheter så ringer vi veterinären på måndag. Men det var ytligt torkat var så såret ser ändå rätt ok ut. Stygnen sitter kvar.

Vi vågade oss ut på en längre runda, ca 6 km i medeltempo, nu då Alf också börjar bli lite rastlös. Ute får han ju gå utan tratten också. Solen sken och snön smälter. Dock fortfarande väldigt mycket grus på vägarna så inte så kul att gå på.

Vi mötte under promenaden 10 hundar och tränade skvallerträning. Alf skällde inte ens på en hund! Trots både stora hundar och en schäfer! Halleluja!

140329

P1030101

P1030102

 

Det svåraste har varit att få alla möten att gå bra. Ofta har det slutat med att det sista mötet innan vi är hemma går åt pipsvängen. Då får hundarna avsluta med ett sådant möte som sen sitter i vid nästa promenad. Men idag lyckades vi alltså med ALLA hundmöten! Fantastiskt! Hoppas vi lyckas hålla i detta nu.

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.