Klädd för -27

Bild

Båda hundarna var faktiskt glada att komma ut idag. Alf brukar ju strejka vid så låga temperaturer men dom sprang glatt ut på isen och lekte 🙂 Alf ville inte ens gå in utan fortsätta promenera. Tyvärr har vi märkt att Alfs sår har börjat komma tillbaka så vi måste ringa veterinären på måndag. Han är ju chipkastrerad men det kanske inte har börjat verka fullt ut? Hoppas dom kan ge oss bra råd så vi får bukt med det. Det är så synd om Alf!

P1020841

P1020842

P1020848

P1020850

P1020852

P1020854

 

Man ser till och med den där gula solen som är på återgång. Nu är det ljust vid 8 på morgonen 🙂 Snart är det även ljust när man kommer hem från jobbet vid 18 tiden! Vi ser fram emot en skön vår!

Matte har funderat på att starta med Alf i rallylydnad i vår. Får se om det går med hans sår. Får man starta om en hund har ett sår? Det är ju inte smittsamt.

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"

2 Svar på “Klädd för -27”

 1. Eva H

  Han ser ju ut att trivas rätt bra i alla fall! Skönt.
  Tycker du borde få delta. Säger veterinären ok och det inte är smittsamt tänker jag att du måste få avgöra det. Så länge hunden inte har ont av träning så.

  Svara
  • Matte Sofia Inläggsförfattare

   Nej han är helt oberörd som tidigare. Men samtidigt vill jag inte utsätta honom för mer bakterier när det är så svårläkt. Vi får kanske vänta till hösten.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.