Inget uteväder

Bild

Theo läker och hittills ser det bra ut. Han har ju inte direkt velat vara i stillhet men såret verkar ha tagit ihop bra. Det är varken rött eller svullet så antar att det läker som det ska. Han får vara utan tratt i närheten av oss men på natten måste han ha den.

Matte hittade ett nytt mönster på hundtäcke i december nr av tidningen Härliga hund. Idag öppnades julklappen (matte och moster köpte en symaskin ihop) så nu börjar det likna nåt. Detta är ett varmfodrat täcke med vadd som mellanlager.

IMG_20131227hundtacke

 

IMG_20131227_taxtackeNu är det dock plusgrader och regn ute. Hela december har varit en ovanligt varm månad 🙁 Det innebär hala vägar och massor av grus så vi blir begränsade och går inte så långa promenader. Kanske 45 minuter eller nåt sånt. Tråkigt men väglaget är så förädiskt och halkan gör att man går och spänner sig så det är inte roligt att gå längre. Nu hoppas vi på riktigt vinter snart så täckena kommer till användning.

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"

2 Svar på “Inget uteväder”

    • Matte Sofia Inläggsförfattare

      Ja det är jätteroligt! Jag har aldrig kunnat använda en symaskin men lärde mig för ca två år sen. Man får det precis som man vill ha det och formen passar bättre då man kan mäta exakt på sin hund!

      Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.