Theo på g

Ja det blir långa 10 dagar för herrn tror jag. Han far runt och är precis sitt vanliga spralliga jag. Han är dock väldigt snäll och vill goas mycket vilket innebär en 8 kg tax i ansiktet med en tratt på. Tratten gnuggas och rivs mot ansiktet. Han kommer även med ben då små taxtassar inte räcker fram till nosen i vanliga fall och med en tratt på så ja, han kan inte hålla fast benen.

Han har fått igång kisseriet också så allt funkar som det ska. Vi hoppas att när tejpen åker av så bryr han sig inte om såret alls. Det hade varit lugnas för oss alla. Han äter och dricker bra men är rätt klumpig med tratten än.

Husse och Alf är helt slut. Husse har fått göra alla julförberedelser på stan då matte fortfarande inte är bra i magen. Alf håller honom sällskap.

husseoalf

När dom väl vaknade tog vi en promenad med hundarna. Theo behöver få röra på sig i måttlig mängd, han blir galen annars inne. Han är ju lite hoppig och studsig men med kortare koppel så lyckas vi ha honom lite kontrollerat iaf 🙂

 

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"
Publicerad i Alf och Theos vardag | Lämna ett svar

Om Echosierra Hund

Blev hundägare första gången 2010 men har hanterat alla sorters djur innan som fjällkor, getter, höns, hästar, kaniner och grisar. Bloggar sedan 2010 på www.echosierra.se Jag har bara läst en bok i mitt liv som är värd att nämnas: Enzo och konsten att köra fort i regn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.