Polis ville inte hjälpa Netta

En förbipasserande fick stanna all trafik på vägen då 10 år gamla och utmattade taxen Nettan la sig ner för att vila. Nettan hade jakthalsband på sig. Peter Nelly klev ur bilen och tog in taxen för att ge den vatten och vila. När han sedan kontaktar polisen säger dom att han begått ett brott då man inte får plocka upp en hund i arbete. Polisen ville att han skulle lämna hunden där han hittade den, på den väldtrafikerade vägen! Det tyckte inte Peter.

Peter har tagit hunden till veterinär för att chipläsa den och är nu på väg med Nettan till ägaren. Hoppas historien får ett lyckligt slut!

Inte kan man lämna en hund som irrat ut på en stor väg! Helt rätt av Peter att ta hand om hunden. Hade det varit min hund hade jag varit mycket tacksam för den hjälpen!

Läs hela nyheten här.

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"
Publicerad i Alf och Theos vardag | 2 svar

Om Echosierra Hund

Blev hundägare första gången 2010 men har hanterat alla sorters djur innan som fjällkor, getter, höns, hästar, kaniner och grisar. Bloggar sedan 2010 på www.echosierra.se Jag har bara läst en bok i mitt liv som är värd att nämnas: Enzo och konsten att köra fort i regn.

2 Svar på “Polis ville inte hjälpa Netta”

    • Matte Sofia Inläggsförfattare

      Jag hade blivit förtvivlad om nån lämnat min hund efter en väg. Så klart ska den tas om hand. Jakthundar kan irra sig ut på vägar och även med gps och pejl kanske man inte hinner dit i tid. Så snällt av han att ta in hunden!

      Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.