Vila sig i form

Alf ligger hemma på sofflocket. Han får gå promenader och rör sig rätt bra men lite stel. Han är svullen på höger sida och sträcker ut bakbenet i vissa rörelser som om det gör ont att lägga in bakbenet under kroppen. Lilla vän. Han sträcker på sig, rullar runt när han sover och knorrar nöjt ibland så det är ju goda tecken. Hoppas d håller i sig.

P1020508

Imorgon ska vi åka ut till stugan och där ska Affe få ligga på altanen i solen och gotta sig. Det mår han nog bra av 🙂

Theo terrorist är lika busig som alltid. Det är lite svårt att få honom under kontroll kring Alf men till slut lugnar han sig.

Tack och lov att vi har Djursjukhuset här i närheten. Snabb hjälp och seriöst och bra bemötande. De tog allting på största allvar. Tur vi har försäkring också och direktregleringen fungerade perfekt. Har frågat bolaget om deras rehabförsäkring täcker ev laserbehandling efteråt för att påskynda läkandet. Hoppas på snabbt svar.

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"
Publicerad i Alf och Theos vardag | Lämna ett svar

Om Echosierra Hund

Blev hundägare första gången 2010 men har hanterat alla sorters djur innan som fjällkor, getter, höns, hästar, kaniner och grisar. Bloggar sedan 2010 på www.echosierra.se Jag har bara läst en bok i mitt liv som är värd att nämnas: Enzo och konsten att köra fort i regn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.