Mål och kreativitet

Såg just att det kommer gå en kurs i specialsök till hösten. Om vi bara hostar upp 2400 kr så kan vi anmäla oss. Vore ju perfekt för Alf! Även Theo borde lyckas på en sån kurs. Hoppas inte renoveringen tar kål på oss…

Matte har beställt lite spännande material och ska göra roliga tillbehör till hundarna. Mer info kommer och bilder när det är klart. 🙂 Paracord. Kolla upp det! 😀

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"
Publicerad i Alf och Theos vardag | 2 svar

Om Echosierra Hund

Blev hundägare första gången 2010 men har hanterat alla sorters djur innan som fjällkor, getter, höns, hästar, kaniner och grisar. Bloggar sedan 2010 på www.echosierra.se Jag har bara läst en bok i mitt liv som är värd att nämnas: Enzo och konsten att köra fort i regn.

2 Svar på “Mål och kreativitet”

 1. Emma

  Tycker absolut ni ska gå om ni hat möjlighet! Just sökkurs har passat oss bra eftersom Liam lätt kan gå upp i stress vid mer stimmiga aktiviteter.
  Sv: Det är en superkul aktivering och Liam älskar det! 🙂 Använde klickern när jag lärde in sittmarkeringen. Först måste han såklart vara riktigt inklickad på doften. Sen när jag ser att han känner lukten av kryddnejlikan sa jag helt enkelt sitt, klickar och ger godis när han sätter sig, efter hand sa jag bara “sss” och tillslut väntade jag ut honom helt tills han satte sig. Men han fattade ganska snabbt 🙂 Så nu betyder ju alltså doften av kryddnejlika sitt för honom. Går ju att göra likadant oavsett vilken markering man vill ha; typ ligg och frys, men tyckte denna passade bäst då han har lättast för sitt och den passar även bra vid kantarellsök.

  Svara
  • Matte Sofia Inläggsförfattare

   Aha då verkar d inte så svårt. Ska prova med Alf. Affe älskar allt nosarbete oavsett vad så tror det är hans grej. Ska hosta upp lite pengar så kanske vi kan gå till hösten.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.