Rackarhund!

Idag kom småkrypen tillbaka: knott, svirron (svinknott) och mygg över allt 🙁 Supervärmen stannar och termometern visar fortfarande över 36 grader… VARMT! Matte vaknade mitt i natten och fick öppna balkongdörr och fönster för att få in sval luft. Hoppas värmen sansar sig lite nu.

Ikväll tog vi en cykeltur med hundarna när det svalnat ute. När vi mötte en vit liten lurvig hund som var ute med husse och matte på promenad så lyckas Alf smita (drog kopplet ur handen) och sprang fram å bet en tuss ur pälsen! 🙁 Vi var snabbt framme och fångade han. Han attackerade inte hunden, utan sprang förbi den och stannade där och skällde. Va håller han på  med?!  Jäkla hundskrälle! Vi bad om ursäkt och de stannade så hundarna fick lugna sig utan att hälsa på varandra. Allt gick bra och dom var inte arga och sa att sånt händer, men det ska inte hända. Det var en välpälsad hund så troligtvis fick Alf bara tag i pälsen men jäklar så ska han inte göra! Tog tag i han och sa åt han på skarpen.

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"
Publicerad i Alf och Theos vardag | Lämna ett svar

Om Echosierra Hund

Blev hundägare första gången 2010 men har hanterat alla sorters djur innan som fjällkor, getter, höns, hästar, kaniner och grisar. Bloggar sedan 2010 på www.echosierra.se Jag har bara läst en bok i mitt liv som är värd att nämnas: Enzo och konsten att köra fort i regn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.