Theo tuggtand!

Oj oj oj. Idag har Theo haft en riktig bitardag. Först tuggade han sönder mattes bettskena. Den kostar 3500 kr att göra ny! Sen har han naggat på “farfars” träskor och en trälist. Ni kanske tror att han inte har några ben att tugga på? Han har massor av ben, säkert 10 st att välja på. Han går å bär och tuggar mest hela tiden. Trots 2 timmar aktivering och lek utomhus så var han inte trött. Matte körde lite lydnad när vi kom hem och sen har vi lekt lite spår och sökövningar i 40 minuter. Är hunden trött? Tveksamt. Något lugnare inne men trött? Nej han sover inte. Lilla tigerTheo.

Men men det är ingen idé att bli arg på honom. Vi får ha bättre koll på våra grejer helt enkelt. Matte har fått tandläkartid den 14/5 för att gjuta en ny mall.

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"
Publicerad i Alf och Theos vardag | 2 svar

Om Echosierra Hund

Blev hundägare första gången 2010 men har hanterat alla sorters djur innan som fjällkor, getter, höns, hästar, kaniner och grisar. Bloggar sedan 2010 på www.echosierra.se Jag har bara läst en bok i mitt liv som är värd att nämnas: Enzo och konsten att köra fort i regn.

2 Svar på “Theo tuggtand!”

 1. Eva H

  Du har lite kvar till min nivå…
  2 par glasögon. 3 mobiler. Ett hörn på väggen i hallen. Diverse korgar, garnnystan, tidningar, toarullar (MED PAPPER PÅ är viktigt!) mm mm mm mm
  Inga skor dock! Det förväntar de sig så det blir ingen överraskning! (JOHO – om man är siames och äter skosnören till max så!)
  Mattar lär sig dock plocka undan tyvärr…
  Assar
  och Simon (som åt ALLT i snoddväg som ung! Plus ALLA knutar på en 150 cm bred fleecefilt… Och en jättebit ur en annan filt…)
  Men de lever i alla fall:)

  Svara
  • Matte Sofia Inläggsförfattare

   Skönt att höra att det inte bara är Theo terrorist som förstör saker 🙂 Kan va dyrt att ha hund märker jag. Alf har aldrig ätit på något han inte får. Inte ens hämtat en toffel.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.