Tillbaka i verkligheten

Då var det vardag igen för husse och matte. Jobbet har börjat igen. Upp tidigt på morgonen och sova tidigt på kvällen. Dock har Alf fortfarande sommarlov med hundvaktern och får vara ute i stugan på dagarna. Idag när matte ringde och frågade var de var för hon skulle hämta Alf så var dom ute och åt varmkorv på stan! 🙂 Bortskämda lilla hund.

Igår köpte matte c-vitamin till Alf. Han hade pinkat inne en gång igår hos hundvakterna trots att han var rastad innan, två gånger.  Hundvakten tyckte att pinket luktade lite illa. Vi misstänker början till UVI. Han hade ju detta förra våren när han kom till oss. Då tog vi urinprov med oss till veterinären som analyserade provet. Då kunde de bara se spår av UVI och de trodde att den var på väg bort, så det blev ingen medicin utan rekommenderade c-vitamin och mycket vatten. Idag verkar Alf bättre så vi avvaktar med att ta ett nytt urinprov om han inte visar några tecken på UVI.

Vi vet att det är ovanligt att hanhundar får UVI så vi är uppmärksamma om han visar tecken. Då ringer vi veterinären igen. Just nu verkar han då helt okej.

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"
Publicerad i Alf och Theos vardag | Lämna ett svar

Om Echosierra Hund

Blev hundägare första gången 2010 men har hanterat alla sorters djur innan som fjällkor, getter, höns, hästar, kaniner och grisar. Bloggar sedan 2010 på www.echosierra.se Jag har bara läst en bok i mitt liv som är värd att nämnas: Enzo och konsten att köra fort i regn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.