Påskmys!

Vilket fantastiskt påskväder vi har haft. Alf och Theo har fått följa med till Kalix och vi har varit ute på isen varje dag. Först gick vi ut till Vassholmen.

P1010954

Vassholmen

Vassholmen1

Bus

P1010968

P1010969

På lördagen tog vi en tur ut i skärgården mot Storön. Det kändes som om vi gick  ända till Finland.

P1010971Sen har vi bara ätit påskgodis och mysigt. Rivit ut källarrummet hos “mormor”, som ska bli ett gästrum. Borta bra men hemma bäst. Och det bästa av allt är ju att vi har en hel ledig dag kvar! Kan det bli bättre? Snart ska vi på påskmiddag och “farmor” och “farfar” 🙂

Glad påsk!

 

 

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"
Publicerad i Alf och Theos vardag | 4 svar

Om Echosierra Hund

Blev hundägare första gången 2010 men har hanterat alla sorters djur innan som fjällkor, getter, höns, hästar, kaniner och grisar. Bloggar sedan 2010 på www.echosierra.se Jag har bara läst en bok i mitt liv som är värd att nämnas: Enzo och konsten att köra fort i regn.

4 Svar på “Påskmys!”

  • Matte Sofia Inläggsförfattare

   Ja då är det vatten som vi inte kan gå på 🙂 Men så länge det blir dessa “extra” promenadstråk så är det bara att njuta! Hundarna kan springa fritt och busa 🙂

   Svara
 1. Elin

  Åh min kompis tax är också en naturbegåvning i koppel. 🙂 mina går bra i koppel men min äldsta har vi fått träna lite mer med. Det jag skulle vilja se är att fler går koppelpromenader, tycker att jag ser många som vara rastar på tomten..

  Svara
  • Matte Sofia Inläggsförfattare

   Tråkigt för hunden om den bara får se tomten. Å inte så fräscht heller. Nä rejäla promenader gör gott för både kropp och själ. Våra grannar tror säkert att vi bara rastar våra hundar här nere, en kort kiss och sen iväg. För vi promenerar sällan med hundarna här där vi bor, vi åker ofta ut på andra ställen så när vi är hemma behöver hundarna sällan mer än korta kisspromenader.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.