Börja om från början

Theo är fortfarande väldigt energisk och igång. Ute drar han i Alfs täcke och ska bära sitt koppel själv 🙂 Vi försöker få honom att varva ner emellanåt. När han blir för uppspelt och inte klarar att dämpa sig så har vi gjort en hage av kompostgaller där han får vara några minuter med sin filt, ben vatten. Lite pip i början men nu börjar han förstå att varva ner.

Idag köpte matte en likadan matskål som Alf har så nu kan Theo känna sig som en i familjen 🙂

Theo har inte riktigt koll på det här med toaletten. På natten klarar han att hålla sig men har både kissat och bajsat inne några gånger. Vi har börjat om från valpträning med att gå ut ofta och berömma när han gör ute. Inne ignorerar vi bara. Hoppas polletten trillar ner snart.

Idag provade vi första gången att lämna dom i ca 1 minut själva (matte stod på gården för att lyssna om de skällde) men det gick bra.

"The world is changed by your exampel, not by your opinion"
Publicerad i Alf och Theos vardag | Lämna ett svar

Om Echosierra Hund

Blev hundägare första gången 2010 men har hanterat alla sorters djur innan som fjällkor, getter, höns, hästar, kaniner och grisar. Bloggar sedan 2010 på www.echosierra.se Jag har bara läst en bok i mitt liv som är värd att nämnas: Enzo och konsten att köra fort i regn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.